AKSİYONER TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİNDEN OPERASYONEL TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİNE

25.02.2017 19:36

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman Balgat jargonuna uygun bir açıklama yapıyor.

Hakaretler, aşağılamalar, tehditler, yalanlar, iftiralar ile dolu kin ve nefret kokan bir basın açıklaması…

Meral AKŞENER hakkında söylenmedik hiçbir şey bırakmayan her türlü hakareti yapan, namusuna bile dil uzatan bu zihniyetin anlaşılan iflah olması mümkün değildir.

“MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "MHP, devletin ayağa düşürülmemesi, milletin arada kaynayıp gitmemesi, vatanın hür ve bağımsız olarak devamı için 'Evet" diyecektir. MHP devlet ve millet varlığının güvenceye alınıp güvenli bir şekilde istiklal içinde istikbale taşınması için evet diyecektir. MHP olarak diyoruz ki; kararımız net, evet "

Önce bu açıklamanın içine bakıyoruz. Referandum için ifade etikleri ile tek parti diktasına ülkeyi götürecek partili cumhurbaşkanlığı sitemi arasında akıllı bir insanın kurabileceği tek bir bağ bile yoktur. Devleti sokağa düşüren AKP, Türk milleti yerine PKK ve Feto terör örgütüyle yol arkadaşlığı yapan yine AKP’dir.

Türk milletinin varlığını tartışmaya açan da AKP’dir. İstiklalimizi hangi istikbale AKP ile taşıyacaklar? Ortadoğu bataklığı mı yoksa Sahte İslamcıların ütopyası mı? Anlayacağınız İsmet Bey, sadece muhalif ülkücüleri özellikle Meral AKŞENER hanımı karalamak için içi boş, argo kokan sözleriyle Balgat ekolünden olduğunu bir daha hissettirmeye çalışıyor.

Her kongreyi ve kongrede ortaya çıkan muhalif sesleri “fitne ve fesat” sözleriyle linç etmeye çalışması olsa olsa bir “tapınakçı mantığı” olabilir.

İsmet Büyükataman küfürleri, hakaretleri sıralamaya devam ediyor…

“Dün Türkeş'siz MHP, MHP'siz Türkiye planlayanların yeni taktik ve oyunlarına direndik; MHP'siz hükümet, MHP'siz Meclis isteyen şerefsizlerle sonuna kadar mücadele ettik. Şimdi de oyunları bozacağız, oyuncuları perişan edeceğiz.

Oysa vakti zamanında 90 lı yılların ortalarında kendisini MHP ye davet edenlere bu iş bitti ne işiniz var o bunağın peşinde diyerek Başbuğ ve MHP ye bakışını ifade etmiştir. Bu görüşmenin şahitleri yaşamakta ve aramızdadır. Bu kadar ikiyüzlü ve ikbali için her türlü değeri ayakları altına alan bir İsmet Büyükataman var karşımızda.

" Dünün Söğütözü fitnecileri bugün Nazım Hikmetçi olmuştur. Türkiye'nin dört bir yanından otobüsler kaldırarak yer sahibi belediyenin partisine mensup bindirilmiş kıtaları Ankara'ya taşıyan saçlarını değirmende ağartan bu zevata sormak gerekir bu değirmenin suyu nereden gelmektedir. Yine bu fırıldaklar bilmelidir ki taşıma su ile değirmen dönmez.”

Ahlaktan yoksun, irfandan nasibini almamış İsmet Büyükataman, Muhaliflerin toplantı yapmak için izin istedikleri kültür merkezlerinin  (Nazım Hikmet Kültür Merkezi)adını bile istismar konusu yapacak kadar küçülebilmekte, kendi kıt imkânlarıyla vatanın dört bir yanına giden cefakâr, vefakâr ülkücülere bu kadar arsız bir şekilde iftira atabilmektedir. CHP’nin hiçbir katkısı olmadığı halde belediye otobüsleriyle taşınmış kıtalar diyecek kadar iftiracılığını konuşturabilmektedir.

“Yine bu fırıldaklar” diyerek ülkücülere hakareti bir hak gören ama fırıldaklığın dün söylediğini bu gün inkâr eden tiplerin bir kişiliği olduğunu da unutmaktadır. Bu paranın suyu İsmet Büyükataman’ın çok iyi bildiği “mayaş”’tan gelmiyor Ülkücülerin kendi imkânlarıyla oluyor.

Meral AKŞENER, Sinan OĞAN, Koray Aydın ve Ümit Özdağ’ın teşkilatlara girmesini yasaklayan Büyükataman zihniyeti şimdi de utanmadan partideyken çalışmadılar diyebiliyor. Sinan Oğan’ın Bursa Ülkü ocaklarında vereceği konferansı bir saat kala iptal ettiren kendileri değil mi? Meral Hanımın Adıyaman il başkanından gelen istek üzerine gitmesini engelleyen kendisi ve Bahçeli değil mi? Daha da sıralayabiliriz. Bu kadar yalan iftira ve hakareti bir hak gören ilkel bir Balgat zihniyeti var karşımızda.

Magazini çok seven Bay Büyükataman “kınalı yapıncak” nitelemesiyle belden aşağı vurmaya devam ediyor. Eğer Meral Hanım hakkında elinizde bir belge varsa neden savcılara şikâyet etmiyorsunuz? Eğer belge yoksa iftira atan müfterisiniz. Diğer yandan sanat ve sanatçıyı küçümseyen tavrı ayrı bir garabet olarak karşımızda durmaktadır.

İsmet Büyükataman bu konuşmasıyla ne kadar zavallı bir fikir fukarası olduğu da ortaya çıkıyor. Yurtta sulh cihanda sulh ilkesi Feto terör örgütünün değil Gazi Mustafa Kemal’in dış politika ilkesidir.  Muhalif ülkücüleri iktidara gammazlamak anlaşılan Bay Büyükataman’a görev olarak verilmiştir.

MHP’nin asıl sahipleri Büyükataman’ın ifade ettiği gammazlamak ile meşgul olan Balgat sakinleri değil Kongre isteyen MHP’nin delegeleri ve ülkücü camiadır.

İsmet Büyükataman Bursa’nın Yaylacık köyünde oturan orada bile tek sevdiği, konuştuğu bir çevresi olmayan kişidir. Yine Bursa’da kongrede desteklediği bütün adayların seçimi kaybettiği bir genel sekreterdir. Dolayısıyla ne camiaya ne teşkilatlara tek hayrı dokunmayan ve camiada karşılığı olmayan tek kişi varsa o’da Büyükataman’dır.

Millette rağmen milliyetçilik yapan, millette giden bütün kanalları kapatarak MHP’yi Balgat’ın dört duvarına hapseden bu zihniyet utanmadan, sıkılmadan devleti milletle buluşturacağını ifade ediyor. Önce MHP’yi ülkücülerle, delegelerle buluşturun. Yüreğiniz varsa tabi.

Kendi beldesinde delege bile seçilemeyen zat Meral Hanıma toplumda karşılığı yok diyebilmektedir. Oysa Bursa da şuan bütün teşkilatlar atanmışlarla yönetilmektedir. Yani atanmışların ve kendisinin toplumda karşılığı var ihraç ettikleri seçilmişlerin karşılığı yok. Büyükataman bu işte. Millette rağmen milliyetçilik yapan MHP delegesini yok sayan ülkücüleri gammazlayan küfür etmeyi bir meziyet sanan zavallı biri.