BİZ PARTİMİZLE İKTİDARA YÜRÜRKEN BİRİLERİ PARTİMİZLE BİZE OPERASYON YAPTI

02.07.2016 16:51

 

 

 

Muhalif adaylar bir araya gelerek son durumun değerlendirmesini yaptılar.

İnşallah iyi olur.

MHP için öyle anlaşılıyor ki ülkücü iradeye bırakılmayacak kadar önemli bir kurumdur(!)

Mevcut yönetim ve onu destekleyenler ülkücülere hangi görevi biçmişler o görevin artık anlaşılması gerekmektedir. MHP' nin iktidar olma gibi bir amacı yok diyenlere sormak lazım o halde sizin amacınız nedir?

Ülkücülerin şu sorulara cevap vermesi gerekir;

1.MHP'ye yüklenilen politikalar ile ülkücülerin politikaları örtüşüyor mu?

2.MHP Türk milletini mi özne olarak alacak yoksa kaynağı bilinmeyen derin yapılanmaları mı?

3.MHP'yi ülkücüler mi yönetecek yoksa MHP'ye görev biçenler mi yönetecek?

4.MHP; sivil, demokratik, katılımcı, demokrasiyi özümsemiş, hesap verebilen bir anlayışla mı devam edecek yoksa şimdi olduğu gibi diktacı bir zihniyetle devam edecek?

5. Şuan ki MHP, bütün özellikleriyle Türk milliyetçiliği düşünce sisteminden farklılaşmıştır. Bu farklı ve bize hitap etmekten uzak, kendisine yüklenilen misyon ile bizim misyonumuzun farklılığı, gören gözler için apaçık ortadadır. Bütün bunlara rağmen sadece sırtımızdan geçinen bir MHP davadan daha mı kutsaldır? Oysa partiler düşüncelerin halka açılmasında sadece birer organizasyonlardır. kutsallıkları falan da yoktur.

Bizi iktidara partiyle yürümeye çalıştık birileri partiyle bize operasyon yapmaya başladı.

Bir organizmanın tamamını ur sarmışsa, uru sardıranlar kamikazelik yapıp koruyorsa beyhude çabaya girip enerjimizi harcamaya da gerek yoktur.

Evet birileri için MHP ülkücülere bırakılamayacak kadar önemlidir. Bizde diyoruz ki o kadar önemliyse ülkücü iradeyi oradan boşaltalım MHP onların olsun. Bütün bunlar benim kanaatlerim Kimseyi de bağlamaz.