BOMBALARLA ÖLÜMLERLE HOŞ GELDİN YENİ TÜRKİYE(!)

21.08.2016 21:57

"Eski Türkiye" diye aşağıladınız, yöneticilerini "Ayaşlar" olarak dile getirdiniz. "Yeni Türkiye" diye başlayan konuşmalarda şehir, belde ve köy adlarını değiştirerek azınlıklara özgürlük diyerek devletin temellerine dinamit atınız.

 Gözünüz aydın! Bu saçmalıklarınızla orduyu bitirdiniz, emniyeti, yargıyı, bürokrasiyi kevgire çevirdiniz. Eğitimi ucube bir yapıya dönüştürdünüz. Mantar gibi İmam hatip liselerini çoğaltarak "dindar nesil" yetiştirmeyi vaat ettiniz. Tıpkı fetonun "altın nesil" saçmalığı gibi. Unutmayın yarın onlarda “kindar” olmasın sakın!

Cemaatte; "ne istediler de vermedik." PKK'yla Oslo'dan başlayan askeri valiyi kaymakamı teröristlerin istediği şekilde değiştirdiniz. Dolmabahçe sarayında teröristleri ağırlayarak o mekanı da kirlettiniz.

 

Siz kardeşlik türkülerini söylerken PKK şehirleri işgale devam ediyordu. Askere -polise kumpas kurulurken davanın savcısı oluyordunuz.

Muhalefeti beceriksiz, kabiliyetsiz, "Eski Türkiye" bozuntuları ilan ediyordunuz.

Sayenizde TBMM, cumhurbaşkanlığı külliyesi tarihte ilk kez bombalandı. Kobani denilen lanetli şehire PYD (PKK) yardım ettiniz. Kendi uçaklarımız kendi topraklarımızı, emniyet birimlerimizi bombaladı. Onca şehit verildi. Bütün bunlar kahrolası "Yeni Türkiye ütopyanızda oldu.

 Son bir hafta da Van, Bitlis, Elazığ, Gaziantep ve şimdi Şanlı Urfa'da bombalar patlıyor.

 

 Bütün bu olup bitenler sizin eseriniz beyler! Özlediğiniz Türkiye, Türk milletine vaat ettiğiniz Türkiye bu işte.

 

 Türk milleti yeni bir kurtuluş savaşına doğru gidiyor. Bu kurtuluş savaşı sadece cemaatte, PKK'ya değil onları canavarlaştıran Türk kelimesini bile hazmedemeyen size karşı da olacaktır. 

 

 Türk'e göre, Türk tarafından ve Türk için yapılmayan hiçbir şey ne yerli ne de millidir.

 

 Kavramlarımızın bile ırzına geçtiniz. Size inanmıyoruz, size güvenmiyoruz, sizinle bu ülkenin felaha kavuşacağına zerre kadar inancımızda yoktur.

 

 Ey muhalefet! varlığın ile yokluğun arasında bu millet için bir fark yoktur. Sen ! Ne iktidar olabilirsin ne de muhalefet yapabilirsin. Tarihi partiler çöplüğünde şimdiden kendine bir yer bul!

Yurtta sulh cihanda sulh diyen bir dış politikayla alay edenleri alkışlayanlar, onlarla görüntü verip sözüm ona milli birlik ve beraberliği tesis edeceğine inananlar varlığımız sorgulayan, Türk milliyetçiliğini ayakları altına alanla hangi birlik ve beraberliği sağlayacaksınız. 

 Anadolu ruhu ile Mezopotamya ruhu birleşecek diyecek kadar milli duyarlılığı Mezopotamya kalıntılarıyla sulandıranlardan hangi ikbali bekliyorsunuz? Aslında sizde onlardansınız. Onu biz biliyoruz da anlatmakta hep zorlandık ve zorlanmaya devam ediyoruz.

 

Ey Türk!V sathında Türk’e kefen biçmek için oynanan bu kahpe oyuna karşı silkin ve kendine gel!