“BRE DOĞAN DAYAN BEN GELDİM” Abdullah ALAGÖZ

03.04.2016 06:46

 

İnsanın mensubu olduğu bir camia ve onun dünya görüşüne bir daha hayran kalması sakın hastalık belirtisi kabul edilmesin. Kimi din adına, kimi uhrevi şahsiyetler adına, özgürlük evrensel değerler ne derseniz deyin adına ortaya çıkanların vardıkları nokta ihanet, haşhaşi, yolsuzluk, bölücülük, manipülasyon, hakikati ters yüz etme olarak karşımıza çıktı.

*

 İnsanı değerlerin dibe vurduğu günler yaşamaktayız.  Aynı toplum içinde bütün bu kokuşmuş düzen ve Saiklerine rağmen dimdik ayakta duran ve inandığı değerlerden zere kadar taviz vermeyen bir hareketin mensubu olmakla övünmek çok görülmemelidir. Bu saatten sonra adı geçen şer güçlerin etiketi, misyonu ve toplum nezdinde itibarları yönünden bir farkları kalmamıştır. Kara,kızıl ve yeşil zihniyetler aynı tonda buluşmuştur.

*

Yığınlaşan, asaletten, şereften kopan bu zihniyet, artık tek potada düşünerek onlara karşı Türk milletinin bütün fertlerini kucaklamak, onlarla bütünleşmek ve kutlu yolculuğa başlamanın zamanı gelmiştir. Ölçüleri, demokrasi, insan hakları ve meşruiyet olacak bu yolculuk Türk'ün mukadderatına el koymasıyla inşallah sonuçlanacaktır. Evet. Yürüyeceksin millet yürüyecek arkandan. 

*

İnanıyorsanız bilin ki en güçlü sizsiniz. Her fert bir teşkilat, lider bir alan demektir. O halde üzerimizdeki ölü toprağını hiçbir bahane, engel tanımadan “Bre Doğan dayan ben geldim” diyen Yıldırım gibi olmaya hazırlanalım.  Bu geliş Türk’ün bütün hasletlerini üzerinde taşıyan zarafetin, hakkaniyetin ulviyetin bütün özelliklerini taşımalıdır.

*

Yerel seçimler bu kutlu yürüyüşün ilk durağıdır. Bütün teşkilatlar tabanından nitelikli değerlerinden azami derecede faydalanma yoluna gitmelidir. Basit klikler peşinde koşan, kutlu yürüyüşü sekteye uğratacak zihniyet ve sahiplerini hemen uyarmalıdır. Yıldırım Bayezit ruhunu yeniden canlandıracak nesiller ve bayraktarları tarihin kendilerinden beklediği çıkışı mutlaka yakalayacaklardır. Türk milletini içine düştüğü ateş hattından ve sorumlusu hokkabazlarda mutlaka kurtarmak gerekmektedir.

*

 

Selam olsun bu kutlu yolculukta yürüyene, bana da yer yok mu diyene, maddi ve manevi bütün gücüyle o ulvi deryada yok olmaya niyetlenene…