TÜRKİYE HER TARAFTAN KUŞATILIRKEN...

22.04.2016 22:10

Çevremizde yeni bir dünya inşa edilmektedir. Oynanan bütün oyunlar Türk devletinin etrafını kuşatmaya ve gerekirse içini oymaya yönelik hamlelerle dolu olduğu yaşanan olaylar göstermektedir. Türk milletinin İslam ve Türk dünyasıyla irtibatını kesmeye yönelik bir kuşatmayla karşı karşıyayız.

Düne kadar İran’la savaş halinde olan Batılı müttefiklerimiz ve Rusya İran’ın Türkiye’yi güneyden kuşatacak Şii hilaline karşı çıkmadıkları gibi desteklemektedirler.

Irak ve Suriye Türklüğü o coğrafyadan sistematik bir şekilde atılmaktadır. Doğu sınırımızda Ermenistan Rusya ittifak sadece Türkiye’ye karşı değil Türkiye ile Türk dünyası arasındaki coğrafik bağları da bitirmekle meşgul.

Türk devletini yönetenler bütün bu oyunları boşa çıkaracakları yerde Türk milletine savaş açmış durumdadırlar. Anlayacağınız dış düşmanların yaptıkları ile siyasi iktidarın yaptıkları arasında özde bir farklılık görünmüyor. Hepsinin ortak düşmanı Türklüktür.

Böylesi vahim bir dönemde MHP genel başkanı ve yönetimi basit koltuk egosu uğruna ülkücüleri ötekileştirme, yaftalama ve ekarte edebilmek için hükümetin kullandığı dili aşan bir üslupla ülkücülere savaş açmış durumdadır.

MHP yönetimi bütün enerjisini ülkücüleri bastırmaya dönük kullanırken böyle giderse savunacağı bir ülkede göremeyecektir.

Oysa böylesi durumlarda Türk milliyetçiliği damarı kurtuluş savaşında nasıl genç cumhuriyeti inşa ettiyse yine Türk milletinin makûs talihin değiştirme noktasında toplumun kurtuluş reçetesi olabilmeliydi.