DEĞİŞİMİN ÖNCÜLERİ MERAL AKŞENER İLE MİLLİYETÇİ DEĞİŞİM HAREKETİNİ BAŞLATMAK ZORUNDADIRLAR.

20.11.2016 21:10

 

Ülkede sosyal ve siyasal değişmelerde radikal dönüşümler olurken Türk milliyetçilerinin bu dağınıklığı "öğrenilmiş çaresizlik sendromu olmamalıdır. Türk milliyetçilerinin siyasal bir yapısı an itibariyle yoktur.

O halde değişim hareketinin öncüleri Meral Akşener, Sinan Oğan, Ümit Özdağ ve Koray Aydın camiamızı öğrenilmiş çaresizliğe itenlere karşı alternatif bir yapılanmaya gitmek zorundadırlar.

Bugün görevlerini yapmayanlar yarın bunun hesabını veremezler. Sen-ben kavgasını bir tarafa bırakarak, egolarını ayakları altına alarak yeniden kendi külleri üzerinde harekette geçmek zorundadırlar.

MHP, Türk milliyetçilerinin sesi olmaktan çıkmıştır. Hala beklenti içinde olanlara hukukun olmadığı yerde hangi adaleti bekliyorsunuz diye sormak lazım. Delegelerin 3/2 istediği halde kongreyi yaptıramıyorlarsa aradan altı ay gibi bir süre geçtiği halde hiçbir değişme yoksa beklemeyle sadece var olan sinerjiyi bitirirsiniz.

Türk milliyetçileri miadını doldurmuş, totaliter dönemlerin fikri ve yapılanmasıyla varlığını devam ettirmekte ısrarlı bir yapıyla yarınlara yürüyemezler.

Türk milliyetçileri zihni devrimden yeniden yapılanmaya kadar Türk milletini kucaklayan yeni bir söylem ve programla halkın karşısına çıkmak zorundadırlar.

Türk milliyetçileri değişimin öncüleriyle başlayacak yeni bir kıvılcım ve yapılanmayla Türk milletine umut olmak zorundadırlar.

Başkanlık sistemini ya da partili cumhurbaşkanlığını bu topluma birileri dayatırken topluma umut olacak bir yapınız yoksa inandırıcılığınız ve güveniniz de toplumda karşılık bulmaz.

Değişim hareketinin öncüleri üzerlerindeki ataleti atarak harekette geçmek zorundadırlar. Türk milletinin bu karanlık döneminde sorumluluğu almayanları aziz milletimiz not edecektir.

Darbe teşebbüsünden önce ki ay (Haziran) Meral Akşener'in liderliğindeki bir MHP'nin oyu %27 idi. Eğer istense sağ muhafazakar kesim AKP'den çok Türk milliyetçilerine yakındır.

Evet, değişim hareketlerinin öncülerinden isteğimiz Meral Akşener etrafında toplanarak yeni bir program ve söylemle aziz milletimize umut olmalarını istiyoruz.

Bizler ne Meralci ne Koraycı, Sinancı ya da Ümitçiyiz. Bizler Türk milliyetçileriyiz. Meral Hanım toplumun vicdanında, kalbinde kişiliği ile devlet adamlığı ile taht kurmuş bir lider olduğu için destekliyoruz. Bunu bizler değil toplum katmanları ve anketler söylüyor.

O halde gün birlik günü olup var olan bu sinerjiyi harekette geçirmek lazım.