FANUSA HAPSEDİLEREK MANKURTLAŞTIRMA POLİTİKASI

07.04.2016 21:26

 

 

 

 

Siyaset egolar ya da verilmiş görevler uğruna harakiriye dönüşürse orada sessiz kalmak hem ihanet hem de gelecek nesillere karşı görevi yapmamış olmanın laneti de söz konusu olacaktır. 
+
Camiayı ayakta tutan, dirileştiren kurultayları, konserleri, konferansları hiçbir gerekçe göstermeden iptal eden, tv’sini bile yaşatamayan, okul gazetesi tirajında olan bir gazete ve Salı muhabbetleri ile siyaset yapmaya çalıştığını sananların bu davaya hizmet gayelerinin olmadığı açık-net ortadadır. 
+
Basın-yayınınız yok, televizyonunuz yok, halkla bütünleşmek çabasında değilsiniz, tembelliğinizi eleştirenleri hain ilan ediyorsunuz, sahi sizin amacınız, hedefiniz nedir?
+
Dava kaygısıyla sizi eleştirip görevinizi yapmadığınızı söyleyenleri ve teşkilatlarını kapatarak, parti içi çalışmayı rafa kaldırıp kendi bildiğinizi okuyarak bu büyük camiayı maraba mı sanıyorsunuz?
+
Sizin bu camia ve toplumda artık anlayın karşılığınız kalmamıştır. 
Bu camia hiçbir zaman salon hareketi olmadı. Maalesef uygulamalarınızla ülkücü hareket salon hareketine de dönüştü. 
+
Ne kadar çabalarsanız çabalayın ülkücü hareket iradesini mutlaka kendi kurumunda hakim kılacaktır. Arkanıza dönüp baktığınızda camianın vicdanında oluşan duyguları hep zihninizde bir şekilde yaşayacaksınız. O rahatsızlık ömür boyu sizi rahatsız edecektir. 
+
Şehidiyle gazisiyle bir hareketi fanusa hapsederek mankurtlaştırmanın faturası sayenizde çok ağır oldu.Uzun yıllar bunun telafisi zor oalcaktır. 
+
Hem milletimiz hem camiamız bu yapılanları hiçbir zaman affetmeyecek ve unutmayacaktır.