HİÇBİR ŞEY YAPMIYORSANIZ BARI SUSSUN!

07.04.2016 21:19
 
 
 
 
 

 

 

 

 

Teşkilatları ziyaret eden, ülkücü camiayla buluşan şahsiyetleri eleştireceğinize yıllardır teşkilat kapısına bile uğramamış, ülkücüleri maraba olarak görenler neden vatan sathında camiayla toplumla buluşmuyor sorusunu cevaplayabiliyor musunuz?
*
Camiaya saygısı olmayan, teşkilatları aç-kapa mekanizmasına dönüştürenler, Türkiye'nin hangi konusunda gündem oluşturabildiler? Diyarbakır, Şırnak ve Hakkari'de olup bitenleri görmek ihtiyacını hiç duyup gittiler mi? 
*
Suriye sınırına MHP'nin hassasiyetlerini en iyi şekilde ifade edebilmek için grup toplantısını Gaziantep, Şanlıurfa ya da Diyarbakır'da yapmak gibi Türk milletinin teröre ihtarını gösterebildi mi?
*
Hiçbir şey yapmayacaksınız! Sonra yurt çapında gezen, ülke gündemini camiamıza anlatan ve ülkücü hareketin kıyama kalkmasına çabalayan insanlara iftira atacaksınız!
*
Varlığı ile yokluğu arasında hiçbir fark kalmamış yapıyı sürdürmek kamikazeliktir. Kamikazelikte bile bir amaç vardır bu duruşta maalesef bu özellikte yoktur. 
*
Konuşurken, yazarken savunduğunuz yapıyı bir daha gözden geçiriniz! Yarın bunun vebalini ne siz ne de bu camia taşıyamayacaktır. Bilindik lakırdılar artık karın doyurmuyor.