Hırsız kime denir?

07.04.2016 21:21



Kanaatimce(!) hırsızlık olayından çok kimin ve kime hırsızlık yaptığı önemlidir.

*
Eğer hırsız bizdense durum değişir. Hırsızımızı kandırıp bize komplo kurmaya çalışıyorlar ya da hırsızlık dediğiniz hayır kurumları için topladığımız paralardır.
*
Her çalma olayı hırsızlık değildir O para nereye, kimlere harcanıyor . Çok önemli bu gerekçe.
*
Zavallılar! Olayın arka planını bilmeden zahiri yönüne bakarak karar veriyorlar.
*
Kurduğumuz yüzlerce hayır kurumu için sizler yüzünden topladığımız paraları ayakkabı kutularında saklamak mecburiyetinde bıraktınız bizleri. Yazıklar olsun sizin gibi paralelci ve PKK taraftarları
*
Reza Zarrab'ımız hayır işleri için mücadele verirken kefereler tarafından kodese atıldı.Mutlu musunuz?
*
Hırsız dediğiniz bizim ile birlikte yürümeyen, yağan yağmurlarda ıslanmayan yeri geldiğinde herkesle ittifak etmeyen" huzurlu, mutlu, güvenlikli yeni Türkiye'mizi istemeyen kişiye denir. Hala anlayamadınız mı?
*
Ey gafiller! Asrın lideri ve geleceğin halifeyi ruyi zeminin şahsiyetine savaş açanlarla birlikte olup helak olacaksınız!
Hikmeti bilmiyorsunuz ,kalp gözünüz kapalı, içtihad zaten bilmediğiniz alan.
*
Bizler iktidarda kalmak için maddi, manevi bütün araçları bu kutsal çıkarlarımıza harcayacağız. Bizim başta kalmamız sizin maddi manevi huzura ulaşmanız demektir. Gafillerin oyununa gelmeyin! Bir şey yapıyorsak mutlaka bir bildiğimiz var.
*
Yağan yağmurlarda sizler ıslanın, bizlerde sizi seyretmeye ve fildişi kulelerimizde topladığımız hayır hasenat varlıklarını sizin adınıza paylaşmaya devam edeceğiz.