MERAL AKŞENER GELİYOR!

08.05.2016 13:05

Siyasi hareketler ve liderleri uygun zamanlar oluştuğunda ancak ortaya çıkıp başarıya sağlayabilirler.

12 Eylül cunta yönetimi eğer ülke kaosa sürüklenmeseydi, siyasiler çözüm bulmakta zorlanmasalardı ortaya çıkmayacaktı. Yine ülkede yaşanan kardeş kavgasının izleri halkın dimağına yerleşmeseydi 12 Eylül anayasasını büyük çoğunlukla kabul etmeyeceklerdi.

Hiçbir başarı hikâyesi olmadığı halde 2002 yılında AKP gelişen şartlar, yaşanılan başarısızlıklar ve tıkanmalar sonucu mevcut yönetimlere, sisteme baş kaldırarak başarıyı sağlamıştır.

Osmanlı devletinin miadı dolmasaydı ve hezimetleri sonucu ülke işgale uğramasaydı kuvayı milliye hareketi olmayacaktı, Mustafa Kemal gibi bir lider de tarihi sahnesine çıkmamış olacaktı.

Örnekleri çoğaltarak yazının hacmini artırmak istemiyorum. Bugünkü iktidarın hezimetleri, başarısızlıkları ihanetle eşdeğere ulaşana uygulamaları halkta değişime olan ihtiyacın zirve yapmasını sağlamıştır.

Bütün bu hareketlerin ve sonuçlarının belirleyicisi millet olmuştur. İster kurtuluş savaşı ister 12 Eylül cunta yönetimi ister AKP hareketi…

Bütün siyasi hareketlerin kaderini şatolarında oturup kitleleri tasarlayan zavallılar değil halkın içinden gelen, sokağın tozunu yutan, halka öncülük eden, halkın gönlünde kahramanlaşan şahsiyetler ve kadroları sağlamıştır.

Milletle buluşmayan, milletle hemhal olmayan, sokakta, çarşıda, pazarda karşılığı olmayan hiçbir hareketin başarı hikâyesi olmamıştır. Geldiğimiz nokta itibariyle aynı şartlar ve o şartlara karşı harekete geçen bir kitle ve o kitleyle istenilen rüzgârı yakalamış bir şahsiyet var karşımızda. Meral AKŞENER. Meral AKŞENER geliyor!

Meral AKŞENER,i Gündoğdu meydanında hiç duygusallığa kapılmadan davamın bir temsilcisi, gelecekteki lideri gözüyle de bakmadan mimiklerinden, konuşma tonuna, vurgulayıcı cümlelerinden, verdiği mesajlara, ülke sorunları hakkındaki genel tespitlerinde muarızlarının düştüğü zaaflara kadar açık ve net mesajlar ile yukarıda saydığım olaylar ve ortaya çıkan hareketlerin öncüsü bir şahsiyet olarak zihnimde iz bıraktı.  Meral AKŞENER geliyor!

Meral AKŞENER hakkında geçmişiyle ilgili söylenebilecek sözlerin şuandan itibaren hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur. Meral AKŞENE Ülkücüdür, bilim adamıdır, ülkücü hareketin fikri yapısına vakıftır, ülkücü camianın kalbinde Türk milletinin vicdanında taht kurmuştur. Muazzam bir değişim hareketinin hala dip dalgasının dışa vurmuş somut göstergesini sokağa çıkan adeta kurtarıcı gözüyle bakılan olguları göremiyorsak zaten söylenecek söz de yoktur. Meral AKŞENER geliyor!

Evet, Meral AKŞENER ile ülkücü hareketi yıllarca kendi partisi ve iktidar tarafından ötelenmiş aşağılanmış kişiliğini birilerinin ülkücü değil dediği Meral AKŞENER ve ÜLKÜCÜ KADROLAR ile yeniden kazanacaktır. Meral AKŞENER geliyor!

Meral AKŞENER ile ülkücü fikriyat ne liberalist olur nede kapitalist zihniyetin emrine girer. Meral AKŞENER ya da diğer adaylar hangisi gelirse gelsin MHP artık siyasi parti olarak demokrasiyi özümsemiş tabandan tavana iradesini yansıtmış, ülkücünün kul değil şahsiyetli birey olduğu partiye dönüşecektir. Dolayısıyla ne Meral AKŞENER ne de başa gelebilecek başka aday artık Devlet Bahçeli gibi istese de olamayacaktır. Meral AKŞENER geliyor!

Meral AKŞENER ile muazzam bir değişim rüzgarı yakalanmıştır. Bu rüzgarın önünde durmaya, onu engellemeye çalışmak toplumsal değişim ve dönüşümün ruhunu okuyamamaktır. Meral AKŞENER geliyor!

Eğer ülkücü kadrolar iyi bir organizasyon oluşturabilseler, bütün adaylarında içinde olacağı muhteşem bir kadro sadece ülkücü camia değil sağdan sola toplumun büyük ekseriyetiyle tek başına iktidara MHP’yi taşıyacaktır. Meral AKŞENER mesajlarıyla halkla kurduğu muhteşem diyaloglarıyla gönülleri fethetmeye devam ediyor. Yılma DURAK’ı gördüğünde “Yılma abi” seslenişi Türk anasının içten seslenişidir. O içtenliğe kalbimizi, vicdanımız, fikrimiz açalım. Meral AKŞENER geliyor!

Meydanlar Asenayla buluşuyor, Bozkurtlar ve Türk milleti  asenayla bütünleşiyor. Bu sesi, duruşu iyi takip edin. Önümüzdeki on yıllara imza atacak bir ses ve kadro hareketi geliyor… Meral AKŞENER geliyor!

MHP siyasi bir partidir ülkü ocakları değildir Bu ayırımı yapmadan ve ülkücülerin iktidar olmadan Turan idealine ulaşamayacağını artık öğrenmemiz gerekir. MHP bütün toplumsal katmanları arkasına alarak ülkücü kadrolarla hedefine ulaşmak zorundadır. Bundan dolayı Meral AKŞENER diyoruz. Meral AKŞENER geliyor! Bu söz yarının belirleyici gücü olacaktır.