SAYIN BAHÇELİ’NİN BALGAT KRALLIĞI ÇATIRDIYOR

06.06.2016 23:49

Ortadoğu ve yakın çevremizde emperyal güçler tarından çok büyük operasyonlar yapılıp yeni haritalar çizilirken, Türk milletinin bekasını kendine hedef olarak seçen Sayın Bahçeli genel başkan olduğu günden beri çok enteresan bir politikayla Türk milliyetçiliğini kadükleştirmeye yeminli görünmektedir.

Diğer yandan mevcut iktidar milli devleti bitirmek, milletleşme sürecimi sonlandırmak için çabalarken Sayın Bahçeli iktidarın en sıkıntılı anlarında sürekli yardımına koşarak Türk milletinin varlığına kast edenlere bazen dolaylı bazen de doğrudan destek verdi. Bütün bunları yapan kişi MHP genel başkan Sayın Bahçeli olmuştur.

Partinin aksiyoner gücü olan ocakları işlevsizleştirdi. Kurultayları, konserleri, konferansları yasakladı. Bunları bir fikir partisi adına maalesef yaptı. Bunlarla yetinmeyerek partinin üye sayısını sınırlandırarak kendisi ve ekibine biat etmeyen insanların üyeliklerini sistematik olarak sildi. Teşkilatlara camianın tabanından, davadan kopuk insanları getirme çabasına girdi. Milletvekili tercihlerinde donanımlı, davasına gönül vermiş ülkücüleri değil yanlışlarına biat eden şahsiyetleri tercih etti. Yanlış politikalarına karşı çıkan ülkücüleri ihraç ederek Balgat krallığını ilan etti.

Tabanıyla bütünleşmemek, halktan destek almamak için her türlü çaba içine girdi. Zaman zaman patlama noktasına gelen ülkücülerin gazını alarak bilindik davayı bitirme politikalarını devam ettirdi.

Parti kurullarını işlevsizleştirdi. İlk icraatı MKYK’da bütün delegelerin yetkisini alarak bir kralın yapabileceği bütün keyfi uygulamalara imza attı.

Ülkücü tabandan ortaya çıkan rahatsızlıkları bastırabilmek için bazen teşkilatların kapısına kilit vurdu, bazen hain ilan ettiklerini ihraç etti.

Haziran ve Kasım seçimleri Sayın Bahçelinin ihanet derecesindeki hatalarının artık tahammül sınırını aşması sonucu haklı olarak tabandan büyük bir tazyik oluştu.

80 milletvekili 40 milletvekiline düştü. Bölücüler İstanbul’da bile MHP’yi geçti. Meclis sıralamasında kapının eşiğine kadar MHP’yi getirdi. İki buçuk milyon oy kaybını mağlubiyet saymayarak  bilindik ebcet hesaplarıyla kendini başarılı kabul etti. Artık ülkücünün aklıyla, şahsiyetiyle ve davasıyla alay etme yolunu seçti.

Mevcut durumun sürdürülemeyeceği gerçeğinden hareketle ortaya çıkan ve tüzük kurultayı isteyen delegeleri, adayları iktidarla, havuz medyasıyla linç kampanyası başlattı.

İlk kez MHP kongresi, MHP’li delegelerinin, camianın işi olmaktan çıkıp AKP, hükümet, Beştepe ve Balgatın ortak hedefi haline geldi.  Tüzük kongresini isteyenlere Mahkeme kapılarını gösterdi. Yargıtay’ın Kararını da tanımayarak olmayan yetkisini kullanmaya başladı.

Küçük çocuklar oyuncaklarını kimseyle paylaşmamak için sıkıca tutup herkesten kaçırmaya çalışırlar ya aynı durum Sayın Bahçeli ve yanında bulundurduğu üç-beş zatın ruh haline dönüştü.

Hiçbir dönem de ülkücülere reva görülmeyen hakaretler, iftiralar bu dönemde en çirkef şekliyle ülkücülere yapıldı. Bazen hain, bazen ajan, bazen paralelci, bazen de liboş olarak ilan edildiler. Bunlara iftira atanlar Balgat krallığını pekiştirmek için her türlü entrikaya başvurmaktan da geri kalmadılar.

Ülkücüler alanlarda vatan sathında yüz binlerle buluşurken onlara bile iftira atmaktan çekinmediler. Sıkılmasalar o alanlarda toplanan ülkücülerle adaylarla hemhal olan insanlara ajan paralelci bile diyebilirler.

Sayın Bahçeli; siz nasıl strateji uygularsanız uygulayın ülkücü hareketin kuvveden fiile çıkışı başlamıştır. Meral AKŞENER olgusunu eğer hala anlayamıyorsanız size tavsiyem orada geçireceğiniz kısa süreyi iyi değerlendirin.

Türk milleti kendisine ihanet derecesinde varlığını on yıllardır sorgulayan, sulandıran AKP iktidarına son vermek için MHP önderliğinde Merak Akşener şahsında vücut bularak iktidara gümbür gümbür gelmektedir.

Sayın Bahçeli, danışmanlarınızla tarihte en başarısız öngörüsüz politikalarınızla bir davayı bitiren uygulamalarınızı ne bu camia ne de Türk milleti affetmeyecektir. Ülkücülerin  maraba olmadığını Balgat krallığı ile onları yönetemeyeceğinizi kısa sürede göreceksiniz! Bu uygulamalarınızdan dolayı maalesef size güle güle bile diyemeyeceğiz.