ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANARKEN İHANET SÜRECİ VE SORUMLARINI DA LANETLİYORUZ

07.04.2016 21:17








Ey çözüm sürecinin mimarları, akil insanları bir günde 10 şehit verdik yüreğiniz hiç sızlıyor mu?
*
Valiye, kaymakama talimat verip teröristlerin ağır silahlarını illere, ilçelere ve köylere yerleştirmesini sağlayan devlet adamları yaptığınız ihanet derecesindeki bu gafletinizden memnun musunuz?
*
Aylarca şehirler arası yolları kapatan PKK mensuplarına iyi çocuklar deyip sözde kardeşlik Türkülerini söyleyenler Türk evladının kanından yiğitlerin şehit olmasının tek sorumlususunuz!
*
KCK militanlarını hapishanelerden talimatla salı verenler sadece suç işlemediniz Türk evladının kanına girdiniz. Sizler katillerin yol arkadaşlarısınız!
*
Çözüm denilen ihanet sürecini hayvanlar bile anladı diyen farklı tür sahi neredesin?
Savaş meydanlarında bile bu kadar şehit verilmemiştir. İhanetinizin cezasını yiğit Türk evladı kanıyla öderken sizler hala ihanetlerinize devam edeceksiniz. Öylemi?
*
Bir gün bu yaptıklarınızın cezasını fazlasıyla ödeyeceksiniz. Mardin’de Türk milliyetçiliğini ayaklarınızın altına alırken Kürtçülüğü baş tacı yaptınız. Türk milletini devre dışı bıraktınız alın size vatan koruması!
*
PKK’ya sempati ile yaklaşanlar, Türklüğe savaş açanlar bilin ki sadece PKK değil artık sizlerde bunun hesabını vermek zorundasınız. Hem Türk vatanında yaşayacaksınız hem de ihanet edeceksiniz! Yok böyle bolluk. Gülü seven dikenine artık katlanmak zorundadır. 
*
Ey hainler ve destekçileri! Bizi bu coğrafyadan silmeye çalışan sizin gibi çok haramzade geldi geçti. Nerede, Ermeniler , Rumlar? Aynı kaderi sizlerde paylaşacaksınız. Türk’e kefen biçmeye kararlı Pavlov’un köpekleri, sizleri şartlı uyaranlarla bizlerin üzerine süren ağa babalarınıza Çanakkale’de Kurtuluş savaşında hadlerini bildirdik . O gün yine yakındır.
*
Türksüz bir Anadolu coğrafyasını düşünmektense bu coğrafyanın bir tek Türk için alt üst olmasını yeğlediğimizi de kimse unutmasın.
*
Ey al bayrak gölgesinde şehit düşen Türk evladı, yemin olsun ne kanın yerde kalacak ne de döktüğün o mübarek kanın hesabı sorulmadan bize rahat hayat olmayacaktır! Türk milletine karşı tarihi kinlerini kusan eblehlerde bir gün Türk’ün adaletinin önünde hesabını verecektir! 
*
İbni sebeci zihniyetlerin kutsal İslam inancını işporta fiyatına düşürdüğü bugünlerde Türk İslam davasını bu sahte İslamcı güruhtan almak artık Türk milletinin var olma mücadelesine dönüşmüştür. 
*
“Ey şehid oğlu şehid, isteme benden makber, 
Sana âğûşunu açmış duruyor Peygamber.”
Ruhun şad mekanın cennet olsun aziz şehidim.