TÜRK MİLLETİ DERİN FAY KIRILMALARINI YAŞARKEN BALGAT ÜLKÜCÜLERİ BİTİRMEKLE MEŞGUL

11.06.2016 12:09

 

Sayın Bahçeli anlaşılan MHP'yi bitirmekte ya da kendi özel mülkü yapmakta kararlıdır.

Eğer bu hastalık hali böyle devam ederse ve derin yapılardan da destek alınarak Türk milliyetçilerinin önü tıkarlarsa İşte o zaman asıl kırılmalar başlar.

Milletler tarihinde hiç kimse ya da herhangi bir organizasyon vazgeçilmez değildir.

Sayın Bahçeli paralel yada ihanetlerle mücadele etmiyor .En büyük mücadelesi ülkücü hareketi bitirmek olduğunu hala bazıları anlayamıyorsa söylenecek fazla söz yok.

Ülkücü harekette kalıcı tek eser bırakmayan sistematik şekilde bitirmekte kararlı bir bahçeli sonuçta bu davayı fikir kulübüne dönüştürdüğü zaman anlayacak bazıları ama iş işten geçmiş olacaktır.

Türk milleti var olan mevcut iktidardan kurtulmak istiyor. Milliyetçi muhafazakar sağ camiadan bu hareketin başlatılacağı kesindir.

Bu görevi Türk milleti adına MHP'nin yapması en büyük arzumuzdur.

Eğer Bahçeli seviciliğe devam edersek korkarım birileri bu bayrağı alıp iktidara yürür biz yine ebcet hesaplarıyla, saçma senaryolar hayali düşmanlar üretmeye ve içi boş nutuklar atmaya devam ederiz.

Türk milleti kendi mukadderatına el koymasını bilir, bizimki bu arkaik zihniyetle devam ederse yanında ülkücü hareket değil niteliksiz tabandan ülkülerinden kopan bir yığın kalır.