TÜRKÇÜ-TURANCI BAHÇELİ(!)

01.12.2016 08:40

Bizler yıllarca milliyetçi- Turancı bir çizgide Türk milletinin kutlu yürüyüşünün kilometre taşlarını örerken Bahçeli sayesinde bırakın Türkçülüğü-Turancılığı, örülen taşlar birer birer yerinden sökülüp atıldı, o taşları örenler hain, ajan trol gibi iftiralarla partiden ihraç edildi.

*

Bununla da kalınmayarak Türkçü- Turancı kabul edilen insanlara gücü yetmediği zamanda gammazlama yoluna giderek, iffetleriyle oynayarak etkisizleştirmeye çalıştı.

*

Türkçülük-Turancılığı temellendirecek ne kadar basın-yayın organı varsa Bahçelinin sansürüne uğradı, sivil toplum örgütleri baskı altına alındı, başkanları değiştirildi.

 

Türkçülüğü-Turancılığı ülkücü hareketin zihninden silme çabasına girdi. Bırakın bu büyük sözleri ülke içinde bile gezmekten, toplumla kucaklaşmaktan imtina etti. Sadece Balgat çevresinde gezen bir Bahçeli'ye şahit olduk.

*

Türkçülük -Turancılık enformasyon ister, basın-yayın gücünü ister.

*

Sormazlar mı "Ey Bahçeli" kendi tekelindeki gazetenin tirajı 5 bindir. Onu bile teşkilatların okumuyor. Neyle Turancılığa -Türkçülüğe soyunuyorsun Yoksa Aktrol yoldaşlarınla mı?

*

Zora düştüğünde ya da ülkücüler üzerinde bir operasyona başladığında bu gazı hep verirsin. Bahçeli’de bu alışkanlık geleneğe dönüştü. Bu periyodik gaz verişlerine karnımız tok.

*

Ey Bahçeli! Hayatını Türkçülüğe -Turancılığa adamışları ihraç edip ülküsüzlerle mi bu büyük davayı omuzlayacaksın?

*

Türk dünyası kurultaylarını iptal eden, konserleri, konferansları, basın-yayını bilerek kadükleştiren bu zihniyetinin arka planındaki asıl düşünceni bize açıkla!

*

Eğer Türkçülüğe-Turancılığa sevdalı olsaydın oturduğun yerde böylesi Salı muhabbetleriyle Türkçülüğü-Turancılığı tehlikeye sokacak provokatif açıklamalardan da uzak dururdun.

*

Sahi ne zaman Azerbaycan,Türkmenistan,Kırgızistan, Kazakistan, Özbekistan’a gittin? Oralar çok uzak diyelim ondan da vazgeçelim.  Kuzey Kıbrıs Türk cumhuriyetine ne zaman gittin?  Erciyes kurultayı seni neden rahatsız etti. Bana hikâyeleri değil asıl sıkıntını anlat! Anlatamazsın biliyorum.

*

Türk milliyetçileri sandığın kadar cahil, kandırılmaya müsait, insanlar değildir. Mutlaka etrafındaki mankurtlarınla birgün bozkurtça duruşu göreceksin!