ÜLKÜCÜ HAREKET KİMSENİN KAPIKULU DEĞİLDİR

16.08.2016 19:53

Türk milliyetçiliğinin temsilcisi olma vasfını maalesef Sayın Bahçeli vasıtasıyla MHP kaybetmek üzeredir. MHP, Türk milliyetçilerinin sesi olmaktan çıkarak Sayın Bahçeli ve ekibin kaprislerine, politikasızlıklarına mahkûm edilmiş durumdadır. Havuz medyası, hükumet ve diğer güçlerde Sayın Bahçeli’nin bu uygulamalarını kendilerine destek olarak görüp sürdürülemez bu durumu desteklemektedir.
MHP, Türk milletinin arzu ve beklentilerine cevap verememektedir. Tabanın bütün ısrarları entrikalarla bastırılmakta, ülkücüler ya teşkilatları kapatılarak ya da ihraç edilerek sağa sola savrulmaktadırlar.
Sayım Bahçeli Toplumdan, camiadan ve teşkilatlardan tamamen kopmuş durumdadır. İstişare, demokrasi, ortak akıl dediğimiz geleneklerimizde olan bütün demokratik teamülleri devre dışı bırakmıştır.
Ülkücüler için eğer MHP kapıları kapatılıyorsa ya da MHP ülkücülere bırakılmayacak kadar birileri için önemli bir yapıysa ülkücüler bu saatten sonra kimsenin kapıkulu olmayacaktır.
Hiç kimse ya da kuruluş Türk milletinden ve onun iradesinden daha önemli ve vazgeçilmez değildir. Türk milletinin ve onun asli damarı olan ülkücü hareket kendi mukadderatını kendisi tayin edecek bilgi birikim ve iradeye fazlasıyla sahiptir.