ÜLKÜCÜ KİMDİR

07.04.2016 21:20



 

 

 

 

Ülkücü; önüne konulan bütün bariyerleri yerle bir eden, egoları, çıkarları, koltukları ayakları altına alan, sadece kutsal bildiği davasında tek başına da olsa bütün dünyayı karşısına alabilen abidevi duruşun adıdır.
*
Ülkücü; Türklük gurur ve şuuru ile İslam'ın ahlak ve faziletini hayat tarzına dönüştürmüş olup onun potasında eriyerek etle kemiğe bürünmüş Alperendir. 
*
Ülkücü; bütün dünyayı kendisine sunsalar dahi davasından, hedeflerinden bir saniye dahi vazgeçmeyi düşünmeyen, dava arkadaşını satmayan, inandığı ülküler uğruna ölümü vuslat sayan bir inanışın adıdır. 
*
Ülkücü; Kara, kızıl ve yeşil tonlu bütün emperyalist sistemlere göğüs gerip ilahi davasını hakim kılmak için maddi manevi bütün gücünü seferber eden bir inancın temsilcisidir. 
*
Ülkücü; mensubu olduğu milletin mukadderatından kendini sorumlu tutan ve gereğini şartlar ne olursa olsun azmini yitirmeden gerçekleştirme azminde olan bir kararlılığın adıdır.
*
Ülkücü fikri donanımı kadar fiilde de önde giden aksiyoncu bir duruşun timsalidir. 
*
Velhasıl ülkücü, Hz peygamberin ashabı gibi davasının potasında yok olma arzusunda olan, ölürsek şehit kalırsak gazi diyen ve bütün insanlığın kurtuluşunu amaçlayan kutlu davanın yolcusudur.
*
Bu kutsal dava uğruna şehit düşen bütün ülkü devlerini bu vesile ile bir daha yad ediyorum. Ruhları şad mekanları cennet olsun