ÜLKÜCÜLERİN KAFASINA TAKILAN SORULARA MUHATAPLARI NE CEVAP VERECEKLER ACABA?

07.04.2016 21:29

 
 
 
 
 
Sayın Bahçeli'nin bu dediklerinin hepsinin doğru olduğunu varsayalım.
Ülkücü harekette hakaret eden, öğretisini aşağılayan Rahşan Ecevit'e Sayın Bahçeli'nin iddia ettiği güçler bunları söyletti ve MHP bunları mı yuttu?
İkiz yasaları ve bebek katilinin idam edilmemesinde hükumetten ayrılmama gibi bir dayatmayı da yine cemaatçiler ve derin yapılanmacılar mı yaptı?
MHP'nin can damarı olan kurultayları, konserleri, seminerleri, sivil toplum örgütlerini kapatan, işlevsiz hale getiren cemaatçi- derin yapılanmacılar mıydı?
Ülkücü değerleri harcayan, dövmeye kalkan Rahmetli Ali Güngör ve Sadi Somuncuoğlu'nun başına gelenlerin müsebbibi cemaatçi- derin yapılanmacılar mıydı?
Partinin iç işleyişini işlevsizleştiren, parti binalarına kilit vuran, ülkücü iradeyi yok sayan hatta mahkeme kapılarını gösteren dedikleriniz fitneciler mi?
Vekil sayısını 80-den 40'a düşüren her dört seçmenden birini kaybeden cemaatçi -derin yapılanmacılar mıydı?
Beş ayda sadece iki ilde miting yaparak tarihe geçecek kadar tembellik yapan da cemaatçiler derin devletçiler miydi?
Fikir partisi olan MHP'nin kendi gazetesinin tirajı bir okul gazetesinin tirajı kadar yoktur. Bunun da sebebi cemaatçi derin devletçiler mi?
Ülkücü hukuku ve ahlakı hepimizi bağlar. Bütün arkadaşlarımız toptan bir şekilde yaftalamak sadece gönülleri kırar yoksa ortaya çıkan başarısızlığı beceriksizliği ve kimlerin derin yapılanmayla hareket etiğini de önümüzdeki yıllar ve tarih yazacaktır.
Ülkücü iradeye mahkeme kapılarını gösteren, ülkücülerin teşkilatlarını kapatan, kısacası bindiği dalı kesen bir zihniyet ne bu camiaya vereceği bir şey var nede Türk milletinin yıkılmaz kalesi olur.
Ülkücülere rağmen ülkücülük yapan anlayışın adı ülkücülük değil jakobenciliktir."
 
 
Beğen
 
Yorum Yap
 
i
 
Yorumlar