ÜLKÜCÜLÜK BAHÇELİCİLİK DEĞİLDİR

28.04.2016 19:10

Ülkede sosyal fay hatlarımızı yerle bir eden olaylar yaşanmaktadır. Paralele öcüsünü millette gösterip ihanetlerine devam edenleri ne millette anlatabiliyor ne de organize olabiliyoruz. (paralel bir çetenin varlığını da inkar etmiyoruz)

Bir Allah'ın kulu sormuyor;

Ya  arkadaşım, paralel ile birlikte olup referandum yapan ve sonra referandumla oluşturduğun yargıyı darmadağın eden sizsiniz.!

Bölücülerle aynı yatağı paylaşıp bölücü başını devlet adamı ilan eden sizsiniz!

Güneydoğuda vatan topraklarını PKK'ya teslim edip sonra tekrar şehit kanlarıyla kurtarmaya çalışan sizsiniz!

Kobani denilen o lanetli şehirdeki PKK unsurlarına destek için peşmergeleri vatan topraklarını kirletmeleri pahasına yardıma gönderen ve oradaki yaralı teröristleri Türk devletinin hastanelerinde tedavi ettiren sizsiniz!

Çadır mahkemeler ile teröristleri hukuku dolandırarak affeden sizsiniz!

Türk milletine savaş açıp, Türk devletini kuran kahramanlara karalama politikalarını yürüten sizsiniz!

Peki ; Türk milletinin bel bağladığı MHP yönetimi neyi tartışıyor?

Maalesef MHP yönetimi bu hassas konuları bir başka bahara bırakmıştır.

Sayın Bahçeli bütün yetkileri tek elde toplayıp ülkücü camiayı, MHP kurumlarını, teşkilatlarını devre dışı bırakarak Bahçelicilik denilen yeni bir akımın öncülüğünü yapıyor.

Şuan MHP yönetiminin savunduğu ilkelere milliyetçilik diyemeyiz, çünkü hiç bir yerinde ne millet, ne teşkilat, nede ülkücü camia yoktur.

MHP yönetimi neden teşkilatları ziyaret etmiyor, halkla buluşmuyor sorusuna cevap veremeyenler genel başkanlığa adaylığını koyup ülkücü camiayla hemhal olmalarına, milletle buluşmalarına teşekkür etmeleri gerekirken Bahçelicilik akımı gereği ateş püskürüyorlar.

Jakobenci, milletten kopuk, iradeyi devre dışı bırakan bir anlayışın adı milliyetçilik hele ülkücülük hiç olamaz olsa olsa Bahçelicilik olur.

Türk milleti yeni bir Endülüs vakasıyla karşı karşıyadır.  Eğer basit hesaplardan egolardan kurtulamazsak korkarım yarın ne savunacağımız bir millet ne de özgürce yaşayacağımız bir vatanımız kalır.

Ülkücülerin  hem ülkede oynanan oyunları hem de MHP yönetiminin ülkücülere yapmaya çalıştığı operasyonu anlamaları gerekir.