YA İKTİDAR OLMAK YA DA BALGATIN LABİRENTLERİNDE "Çankaya yokuşunda balam Asya’nın bozkurtları" marşını mırıldanmak.

23.06.2016 21:32

Mevcut yönetimin ülkücü harekette kurduğu, dayattığı prangalarını uzun bir mücadele sonunda büyük oranda yıktık. Sayın Bahçeli ve zihniyeti an itibariyle uzatmaları oynamaktadır.

MHP içinde pek alışkın olunmasa da artık alışacağımız demokratik ve niteliği artırıcı, birden fazla  genel başkan adayları arasında  yarış olmaktadır. Bu yarışın galibi ülkücü iradenin teveccühü olacaktır.

Tabanda istediği desteği alamayan bazı adayların kongreye katılmaması katılanlar hakkında ülkücü hissiyatı zedeleyici açıklamaları bizi üzdüğü gibi camiada kendi statülerini de olumsuz etkilemiştir.

Kongre salonunda ve sonrasında gerçekle alakası olmayan açıklamalar ve rakibini bel altı vuruşlarla devirme politikası da gözden kaçmamaktadır.

Beyler; partinin bütün kurullarına artık demokrasi, istişare ve ortak akıl gelecektir. Başka yerlerden referans alınmayacaktır.

Ülkücünün paralelcisi,  haini, alçağı, ajanı olmaz. Bu ve benzeri yaftaları kullanan zavallı egosantrik beyinlilere diyeceğimiz; siz artık bu camia da ve toplum nezdinde yok hükmündesiniz.

Diğer yandan muhalif kanattan hala programlarıyla değil Balgat üslup ve yöntemiyle rakiplerini özellikle toplum ve camia vicdanında taht kurmuş camiayı iktidara taşımaya çalışan, iddiasının içini dolduran Meral AKŞENER hanım aleyhinde aslı astarı olmayan algı dönüşümüne başvurmaları tıpkı Bahçeli gibi kendi sonlarını da hazırlar.

Ülkücü irade maraba değildir. Basit oyunları bırakın  büyük projelere imza attın ki gönlümüzde taht kurasınız. O zaman her proje sahibi bizim birinci tercihimizdir.Meral AKŞENER  bu ruh ve dinamizm ile gönüllerde taht kurduğu gibi sadece MHP genel başkanı değil AKP iktidarına ve Beştepe’ye de alternatif oldu.

Bu tarihi fırsatı ve toplumsal değişimin dinamiklerini iyi yakalayan camiamız ve Meral Akşener olgusunu iyi düşünmemiz gerekmektedir.Meral Akşener ve ülkücü taban sadece camianın değil Türk milleti ve Türk dünyasının kaderini belirleme şansını yakalamıştır. 

Eğer bu fırsatı iyi değerlendiremezsek basit sloganlar ve entrikalarla baş vurursak ne camia ne millet ne de tarih bizi affetmeyecektir.